Over ons

Over Metaalhandel P. Pruymboom & ZN

Metaalhandel P. Pruymboom & Zn is al ruim 50 jaar actief in de metaalhandel en de recycling hiervan. Het familiebedrijf is in Hapert opgericht door Piet Pruymboom, daarna is het bedrijf overgenomen door Bertus Pruymboom en zijn zwager Ed Vos. Sinds enkele jaren is onze metaalhandel/ metaalrecycling enorm gegroeid en als gevolg  van deze enorme groei zijn wij verhuisd naar de Ambachtsweg 8 gelokaliseerd in Bladel. Sinds enkele jaren is ook de zoon van Bertus toegetreden tot het bedrijf. Onder leiding van deze heren is het bedrijf P. Pruymboom & Zn met interessante dagprijzen, kennis van metalen, gastvrije klantgerichte service uitgegroeid tot een allrounder op het gebied van metaalrecycling.

Metaalhandel P. Pruymboom & Zn in Bladel recyclet vele soorten metaal zoals; oud & nieuw ijzer, diverse soorten koper (rood & geel), zink, roestvrije staal (rvs), traanplaat, aluminium en nog veel meer!

De metaalhandel/ metaalrecycling beschikt over diverse DAF vrachtwagens met kraan, een containerwagen en een speciale Liebherr Litronic kraan met metaalpers en elektronische weegschaal op de werkplaats. Om onze klanten nog beter van dienst te zijn hebben wij een speciale metaal ophaalservice door Nederland en een deel van België. Hierbij plaatsen wij gratis kleine & grote containers en wisselbakken. Ook ’s avonds en in het weekend zijn wij als metaalhandel/ metaalrecycling beschikbaar voor u! Bij ons kunt u uw metaal ter plaatse laten wegen en sorteren waarna u direct een mooie dagprijs voor uw metaal kunt ontvangen.

Wij beschikken over een NIWO vergunning (Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie) voor het beroepsgoederenvervoer over de weg. Ook hebben wij een milieuvergunning van de OVAM (Openbare Vlaamse Afvalstoffenmaatschappij) en streven wij ernaar om alle metalen op een milieuvriendelijke manier te verwerken en recyclen.

U bent van harte welkom bij Metaalhandel/ Metaalrecycling Pruymboom op de Ambachtsweg 8 gelokaliseerd in Bladel; de koffie staat klaar!

Voorkant nogmaals

Beste dagprijs met kwaliteit en milieu vriendelijk!

Ijzer hoop 3

Door de jaren heen hebben wij een grote klantgroep kunnen verkrijgen die al hun metalen en materialen naar ons toe brengen, ondanks dit is alles centraal gebleven. Dit is te danken aan al onze klanten die blijven vertrouwen op onze kwaliteit, kennis, beste dagprijs en goede contact.

Dankzij onze kabel shredder zijn wij ook nog is gespecialiseerd in de recycling van kabels. Verder vinden wij dat veel soorten metalen gerecycled kunnen worden zoals: oud en nieuw ijzer, diverse soorten koper, zink, rvs, lood en aluminium.

Optimalisatie in eigen bedrijf!

Wij zijn altijd bezig als Metaalhandel/ Metaalrecycling Pruymboom met het optimaliseren van onze processen in het bedrijf. Zo investeren wij heel veel om het gemakkelijk te houden en de beste service aan onze klanten te kunnen bieden. Afgelopen jaar hebben wij bijvoorbeeld een nieuwe aligator schaar aangekocht om veel processen te kunnen verbeteren in de metaalhandel/ metaalrecycling. Naast dit hebben wij ook om de kabels te kunnen recyclen een kabel shredder gekocht. Verder hebben wij pas geleden een nieuwe vrachtwagen gekocht, voor het vervoer van onze metaalcontainers; zo kunnen wij steeds meer klanten blij maken met de “Gratis container plaats en ophaal service”!