Ophaalservice - Gratis containers plaatsen!

Ophaal service | Gratis container plaatsing!

Metaalhandel Pruymboom heeft een gratis ophaalservice voor alle metalen! Voor particulieren en bedrijven! Wij hebben interesse in alle soort metalen en daarvoor stellen wij gratis bakken & metaalcontainers (ook vloeistofdichte t.b.v. draaisel) ter beschikking voor uw metaal. Metaalhandel Pruymboom beschikt dan ook over zijn eigen containervrachtwagens en komen de metaalbakken gratis én op afspraak bij u bezorgen of ophalen.

Voordelen

  • Gratis bakken & containers voor al uw metalen (diverse afmetingen)
  • Gratis bezorgen & Gratis ophalen
  • Milieuvriendelijke metaalrecycling
  • Geld voor uw oude metaal (o.b.v. dagprijs)
  • Snelle service van een klantgericht bedrijf
  • Zowel particulieren als bedrijven leveren bij Metaalhandel/ Metaalrecycling Pruymboom
  • Geen rompslomp, nooit meer een bak huren; wij Metaalhandel/ Metaalrecycling Pruymboom regelen alles voor u!

Heeft u interesse in onze gratis ophaalservice? Neem dan contact op met ons!

Bertus Pruymboom: +31 6 53622411
Ed Vos: +31 6 51817988
Hoofdnummer van Metaalhandel/ Metaalrecycling Pruymboom: +31 6 53622411

Containers

Wij beschikken voor ons metaalafval over een kabel shredder, kabelmachine en een kleine knipschaar. Zo kunnen wij als Metaalrecycling Pruymboom al uw metalen netjes verwerken en indien mogelijk ook recyclen!

Wilt u meer weten of een container op locatie bestellen?

Beschikbaarheid

Met onze containers & bakken willen wij bedrijven en particulieren helpen af te komen van hun metaalafval, hierom hebben wij meerdere maten containers tot onze beschikking. Wij bieden containers aan van 1 tot 40 kuub, vloeistof dicht voor draaisel/spanen, voor uw metaalafval. De containers worden altijd gratis geplaats op locatie met een snelle service! Hierbij komt dat de plaatsing en het ophalen ervan gratis is! We halen de containers bij u op en wegen deze op onze weegbrug waar u zelf mee kan kijken via een LED-paneel (indien u dit wilt) wat het gewicht is, vervolgens krijgt u middels onze beste dagprijs uw geld! Wij zullen vervolgens het metaalafval lossen op ons terrein, waarna we de metalen & materialen verwerken. Al met al staat bij Metaalhandel/ Metaalrecycling Pruymboom de klant bij ons op nummer 1!

Waarom Pruymboom