Ophaalservice - Gratis containers plaatsen!

Ophaal service | Gratis container plaatsing!

Metaalhandel Pruymboom heeft een gratis ophaalservice voor alle metalen!! Voor particulieren en bedrijven! Wij hebben interesse in alle soorten metalen en daarvoor stellen wij gratis bakken & containers (ook vloeistofdichte t.b.v draaisel) ter beschikking voor uw metaal. Wij beschikken over eigen containervrachtwagens en komen deze bakken gratis én op afspraak bij u bezorgen en ophalen.

Voordelen:

– Gratis bakken & containers (diverse afmetingen)

– Gratis bezorgen & Gratis ophalen

– Milieuvriendelijke recycling

– Geld voor uw oude metaal (o.b.v dagprijs)

– Snelle service van een klantgericht bedrijf

– Zowel particulieren als bedrijven

– Gratis voor oude metalen

– Geen rompslomp, Nooit meer een bak huren, Wij regelen alles voor u !

Heeft u interesse in onze gratis ophaalservice? Neem dan contact op met ons!

Bertus Pruymboom: +31 6 53622411
Ed Vos: +31 6 51817988
Hoofdnummer: +31 6 53622411

Wij beschikken voor ons metaalafval over een kabel schredder, kabelpelmachine en kleine knipschaar. Zo kunnen wij al uw metalen netjes verwerken en indien mogelijk ook recyclen! 

Wilt u meer weten of een container op locatie bestellen?

Beschikbaarheid

Met onze containers & bakken willen wij bedrijven en particulieren helpen af te komen van hun metaalafval, hierom hebben wij meerdere maten in containers. Wij bieden containers aan van 1 tot 40 kuub, vloeistof dicht voor draaisel/spanen. De containers worden altijd gratis geplaatst op locatie met een snelle service! Hierbij komt dat de plaatsing en het ophalen ervan gratis is! We halen de container bij u op en wegen deze op onze weegbrug waar u zelf mee kan kijken via een LED-paneel (indien u dit wil) wat het gewicht is, vervolgens krijgt u middels onze beste dagprijs uw geld! Wij zullen vervolgens het metaalafval lossen op ons terrein, waarna we de metalen & materialen verwerken.